Αρχική

Λίγα λόγια για την προσπάθεια  και όροι συμμετοχής

Το Διαδίκτυο σε συνδυασμό με τον συνεχή αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο, προωθεί την αναγκαιότητα δημιουργίας διαδικτυακής υποδομής , με στόχο την προσφορά στον απλό χρήστη. Η αγάπη και το αγκάλιασμά στην προσπάθεια που κάνουμε με την σελίδα της  Ειδομένης ( www.idomeni.gr) , μας έκαναν να μη σταματούμε να σκεπτόμαστε με τι τρόπο θα συμβάλουμε και εμείς στην πρόοδο και ανάδειξη του τόπου αυτού, την Παιονία του σήμερα,  προσφέροντας παράλληλα στον απλό κάτοικο. Έτσι δημιουργήσαμε το www.e-paionia.gr, μια πύλη που σκιαγραφεί την Παιονία του σήμερα και περιέχει τον πολιτιστικό και επαγγελματικό οδηγό Παιονίας. Ο Επαγγελματικός Οδηγός  προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα να αναζητήσει μια επιχείρηση ή έναν επαγγελματία ανάλογα με το είδος και την έδρα της επιχείρησης. Δικαίωμα καταχώρησης στον επαγγελματικό οδηγό έχει οποιαδήποτε επιχείρηση, εμπορική ή παροχής υπηρεσιών, καθώς και οποιοσδήποτε ελεύθερος επαγγελματίας της ευρύτερης περιοχής της Παιονίας αλλά είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις αιτήσεις από επιχειρήσεις που πιστεύουν ότι θα είναι χρήσιμοι για τους κάτοικους της Παιονίας. Με σκοπό την Εξυπηρέτηση των κατοίκων της Παιονίας  διαθέσαμε χώρο σε εκείνους τους επαγγελματίες που θελήσουν να θέσουν την επιχείρηση τους στην διάθεση των επισκεπτών. Η καταχώρηση στον Επαγγελματικό Οδηγό γίνεται Δωρεάν. Όσο για αυτούς που  αξιολόγησαν την προσπάθεια μας αυτή και επιθυμούν να συμμετάσχουν προαιρετικά στα έξοδα  είναι καλοδεχούμενοι. Το όποιο ποσό συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την προώθηση της σελίδας του Πολιτιστικού και επαγγελματικού οδηγού Παιονίας …......…<<Η Παιονία σήμερα>>  

Σίγουρα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο … Πιστεύουμε, όμως, πως έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια κατασκευάζοντας μία σελίδα που απευθύνεται στους πάντες και γενικά αναδεικνύει τον πολιτισμό στη Παιονία , με γνώμονα στήριξης και προσφοράς στους κατοίκους της .

 Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με την σελίδα <<Η Παιονία σήμερα>>  στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση epaionia@gmail.com . Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες .

Ήταν κάτι που το οφείλουμε στους κατοίκους της Παιονίας σαν ένδειξη αναγνώρισης, συνοδευόμενο  με ένα μεγάλο ευχαριστώ !

                                 e-mail επικοινωνίας epaionia@gmail.com