Ποιοί είμαστε

Στην Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης (www.idomeni.gr), θέλοντας να αναπτύξουμε το αίσθημα οικονομικής αλληλεγγύης και προσφοράς στους κατοίκους της περιοχής μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε διαδικτυακά μια  Πύλη που θα περιέχει πληροφορίες για τον τόπο μας και τους κατοίκους του Δήμου μας. Ένα εύχρηστο εργαλείο με ό,τι αναζητεί ο καθένας και θελήσει να το βρει στην Παιονία του σήμερα.

Περιεχόμενα της πύλης

Η Πύλη αυτή περιέχει βασικούς συνδέσμους όπως :

α) Την Δημοτική αρχή Παιονίας

β) Την Μητρόπολη Γουμενίσσης

γ) Τον επαγγελματικό οδηγό Παιονίας , όπου προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε σε μια σελίδα επιχειρήσεις όπου θα αναζητήσουν οι συνδημότες μας αλλά και οι επισκέπτες της σελίδας γενικότερα.

δ) Τον πολιτιστικό οδηγό με στοιχεία που αφορούν κοινότητα και οικισμό, με  θέματα ιστορίας, πολιτισμού, λαογραφίας και γεωγραφίας, προβάλλοντας έτσι την πολιτιστική Παιονία .  

ε) Ώς ομάδα, σας γνωστοποιούμε και την ιστοσελίδα της Ειδομένης. Η πολύχρονη προσπάθεια ανάτασης του τόπου μας που χαρακτηρίζεται από την αγάπη για τη γενέτειρά μας και την ανησυχία για τη φθίνουσα πορεία του τόπου μας τις τελευταίες δεκαετίες, αν και με όλες μας τις δυνάμεις συμβάλαμε στην αναστροφή αυτής της πορείας, θέτοντας δε ,ως αρχή, την ανεξάρτητη και αντικειμενική παρουσίαση των θεμάτων του τόπου μας .

 

Κόστος Συμμετοχής

Η συμμετοχή στο εγχείρημα αυτί είναι Δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες (επιχειρηματίες και προέδρους κοινοτήτων και συλλόγων). Όποιοι  θέλουν να προβάλλουν την επιχείρηση τους ή τον τόπο τους ή την προσπάθεια τους είναι καλοδεχούμενοι . Οποιαδήποτε προσφορά σε πληροφορίες , υλικό είτε οικονομική είναι καλοδεχούμενα. Τα τυχόν έσοδα που συγκεντρωθούν από προαιρετική συμμετοχή επιθυμούντων θα καλύψουν τα έξοδα, την προώθηση και διαφήμιση  της προσπάθειας αυτής. Η ομάδα μας, αν και δραστήρια,  δεν έχει κάποια δομή όπως ένας τυπικός σύλλογος ή σωματείο, δεν διαθέτει κάποιο καταστατικό ούτε ΑΦΜ .Λειτουργεί με τους βασικούς άτυπους ανθρώπινους κανόνες ισονομίας , ισότητας και  συνεργασίας που διέπουν τα μέλη μας με κοινό στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Κάθε προσπάθεια οικονομικής φύσεως καλύπτεται από τα μέλη της ομάδας μας (ολιγομελής) καθώς επίσης και  από μερικούς φίλους ιδιώτες η ομάδα μας έχει χαρακτηριστεί   <<ανοικτή ομάδα>> σε κάθε ευαισθητοποιημένο  πρόσωπο, και βασίζεται στον εθελοντισμό.

Συμμετοχή

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να δημιουργήσουμε την πλουσιότερη σε θεματολογία και υλικό ιστοσελίδα της Παιονίας.  Ενεργοί επιχειρηματίες  με συμμετοχή των επιχειρήσεων για την δημιουργία αρτιότερου επαγγελματικού οδηγού που θα προσφέρουν στον σύνολο των κατοίκων. Ενεργοί πολίτες που θα εμπλουτίσουν με στοιχεία του τόπου τους τις επιμέρους σελίδες των οικισμών .

Διότι .......όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επίλογος

Σας καλούμε να επισκεφτείτε την Πύλη Παιονίας στο www.e-paionia.gr να περιηγηθείτε στις επί μέρος θεματικές ενότητες, να εκτιμήσετε το συνολικό έργο μας και να συνεισφέρετε στην ανιδιοτελή προσπάθειά μας και με τις προτάσεις σας αλλά και με τις διορθώσεις σας.

                        Μετά τιμής

                     Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

 

Επικοινωνία :  epaionia@gmail.com   

                       idomenai@gmail.com 

Αρχική Σελίδα

Μια προσφορά της Ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης